GLAZBENI CENTAR RIJEKA

GLAZBENI CENTAR RIJEKA je započeo sa radom 01.05.2008. godine. U svijetu glazbenika i zaljubljenika u glazbu i instrumente, prije toga bili smo poznati kao Surfer Rosa Music Shop.

Sve je započelo 2005 godine, kao revolt nezahvalnog zaposlenika na nemaštovitom radnom mjestu, kao pokušaj da se u relativno siromašan grad po pitanju ponude glazbenih instrumenata, dovedu neke nove i drugačije "igračke", te da se dosta krhka alternativna-glazbnena scena, kojom se inače svi rado hvale, potakne i pomogne u opstajanju i postajanju još boljom i jačom.

Upravo nas je ovaj zadnji razlog proslavio među korisnicima, brzo smo prepoznati, ne kao klasičan "dobar dan, izvolite, doviđenja" dućan, već kao mjesto gdje nije nužno da se nešto kupi da bi se moglo razmjenjivati iskustva, uživati i diviti se instrumentima, ostavrivati nova poznanstva i prijateljstva, poticati nastajenje novih bendova, poticati mlade ljude da uđu u svijet glazbe, bilo klasične, bilo moderne rock-alternativne-punk-metal i ostale glazbe.

Kao osoba koja se dosta vremena bavila glazbom, amaterski, iz hobija, nebrojeno puta sam se našao u situaciji da moram izaći izvan granica našeg grada, pa čak i države, da bi mogao nabaviti instrument ili opremu koja me zanimala u tom trenutku. Oskudnost ponude, nemogućnost nabavljanja ili naručivanja, dugi periodi čekanja, visoke cijene, nikakav izbor, mogućnost isprobavanja, sve su to na nekin način bili razlozi koji su uvjetovali nastajanje ideje o pokretanju vlastitog MUSIC SHOPa, sa ciljem da se pokušamo probiti upravo na tim područjima.

 I pokušali smo, krenuli, i vrlo se brzo pokazalo da nismo pogriješili. Iako smo se i sami suočili sa nebrojenim poteškoćama, sada na malo većem planu, prvenstveno po pitanju pronalaska i dobavljanja robe i stvari po željama kupaca, ustrajali smo u tome da pružimo adekvatnu i provjerenu informaciju, te uglavnom dajemo sve od sebe da zadovoljimo potrebe potrošača.

Naša najbrojnija klijentela su mladi, djeca, početnici, hobisti, ljudi koji tek ulaze u svijet glazbe i instrumenata. Svima pokušavamo predstaviti instrumente za koje su zainteresirani čim realnije i objektivnije. Iako nam je glavni cilj prodati, jer na koncu, to nam je i posao, prije svega nam je bitno da kupac bude upoznat sa svim detaljima, prednostima i nedostacima, mogućnostima i ograničenjima, te da u trenutku kupovine zna što je kupio.Otvoren i nenametljiv odnos prema kupcima izgradio je povjerenje prema nama, i uvrstio nas u sam vrh ponuđača u regiji.

I s vremenom smo došli u situaciju da malu Surfer Rosu preselimo i integriramo u GLAZBENI CENTAR. Ponuda se višestruko povećala, mogućnosti nabavke su se poboljšale, a od sada našu ponudu, ili barem dio iste, možete pratiti i putem interneta. 

U svakom slučaju, pozivamo vas da nas posjetite, i on-line i on-ground, uvjerite se u našu kvalitetu, i na koncu, učinite nas još boljima i kvalitetnijima.

Glazbeni Centar

 
design by pixel